Neem contact met ons op!
06 416 126 28

Design

design

Logo en huisstijl design

Bent u van plan een bedrijf of product te beginnen en heeft u daarvoor een goed en passend logo en huisstijl voor nodig? Wij kunnen u zeker van dienst zijn. Onze partner Slice to Slice Design is een collectief bestaande uit designers die al het grafische werk voor u kunnen oppakken.

Wij zorgen dat alles in goede banen wordt geleid en dat u zoveel mogelijk overzicht en inspraak behoudt over het design. Dit stappenplan wordt gevolgd:

  1. U geeft al uw wensen aan ons door. Wij verwerken die in een document en overleggen met de designer (en leveren onze eigen ideeën aan).
  2. De designer ontwerpt drie opties. U kunt bepalen welke van deze ontwerpen verder moet worden uitgewerkt, dat kunnen er meer dan een zijn.
  3. De gekozen ontwerpen worden verder uitgewerkt en opgemaakt door de designer.
  4. Wij controleren de designs en sturen die naar u op. U kunt dan een keuze maken. Als u een keuze heeft gemaakt sturen wij u zo snel mogelijk alle bestanden op.

We leveren de eerste drie ontwerpen af binnen een week. Als u een keuze hebt gemaakt zorgen wij dat u uw logo en huisstijl snel binnen heeft.

WebsiteWebsite

Een website is vaak het centrale punt van een bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat deze er stijlvol en professioneel uit ziet. Samen met u bouwen wij een website die helemaal bij uw onderneming past en werken we aan de SEO. SEO is Search Engine Optimization, dit zorgt ervoor dat de website goed gevonden worden als mensen gaan zoeken op bijvoorbeeld zoekmachines als Google.

Verder leren wij u ook hoe u de website goed kan onderhouden. Zo kunt u snel uw website up to date houden en eventueel wijzigen. Heeft u toch nog advies of hulp nodig? Geen probleem! Wij staan altijd paraat voor uw vragen.