Neem contact met ons op!
06 416 126 28

Wie zijn wij?

Wij zijn wij

Wie zijn wij? Meet the team!

Wij zijn een jonge groep ontwikkelaars, videomakers, grafisch ontwerpers en een echt team. Wij zagen dat steeds meer bedrijven met freelancers werken en eindigen in een jungle aan aanbod en om deze reden is 2R Development opgericht. Een bedrijf die de juiste freelancer zoekt voor elke opdracht. Dit scheelt weer qua tijd en u hoeft niet met honderden contactpersonen te overleggen over een prijs en deadlines, dat doen wij allemaal voor u!

Verder ontwikkelen wij diverse producten zoals apps, events en concepten. Dit doen wij samen met verschillende partners om te zorgen voor de beste kwaliteit aan producten, de beste events en de origineelste concepten.
Momenteel werken wij aan de app MediBase, een app voor artsen en ziekenhuizen met
alle vaardigheden die zij nodig hebben om een patiënt goed te behandelen en vaardigheden te leren. Deze app komt in het najaar van 2017 op de markt en wordt ontwikkeld samen met Rutten- EMS, Oxymed en Interactive Studios.

Niet wat u zoekt?

Ziet u niet een expert die u kan verder helpen? Mail ons en wij gaan op zoek in ons netwerk aan freelancers en young professionals. Schroom niet ons advies te vragen over media en plan een vrijblijvend gesprek in met een van onze developers. In dit gesprek bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden om uw idee tot een succes te brengen. Binnen een week ontvangt u een voorstel met creatieve ideeën, campagnes en advies. Wij zorgen er voor dat alles snel op touw wordt gezet en u zich bezig kan houden met andere aandachtspunten!

Het team bestaat momenteel uit de volgende toppers:

Development

Roland Rutten

Anne Willemsen

Video

Meet the team - Ilya Delano Meet the team - Thomas Kop Meet the team - Huib Robben 

Fotografie

Grafisch Design

Volg ons op Facebook en heeft u vragen? Stel ze gerust door dit formulier in te vullen.