De afgelopen maand is de eerste stap in de transformatie naar 2R Enterprises gezet. De naam en socials werden gewijzigd naar de nieuwe naam en de nieuwe strategie is ingezet. Helaas zijn het tevens lastige tijden, maar is door het team besloten door te zetten in de transformatie.

Focus op de website

Nu alle merken bekend zijn wordt er keihard gewerkt aan de Nederlandstalige en Engelstalige website voor 2R Enterprises en bijhorende merken. 2R Enterprises zal verder groeien als verbinder en overkoepelende organisatie. De website zal door linken naar de website waar de vraag van de bezoeker hoort.

Internationale strategie wordt doorgezet

De afgelopen maanden is er gewerkt aan een internationale strategie. Naast de website, is er een new business team opgezet om te dieper te focussen op samenwerkingen in Europa, Azië en Noord- Amerika. Onze groei is gezond, maar zien de vraag naar onze diensten stijgen buiten Nederland. De komende periode zien we voldoende kansen om onze werkzaamheden door te zetten, al houden we alle maatregelen goed in de gaten. Onze diensten zijn voornamelijk digitaal en kan op afstand worden uitgevoerd.

Nieuwe horizon

De bovenstaande punten behoren tot een gewijzigde strategie. De corona- crisis heeft ook ons geraakt en door ons model, kunnen wij ons snel aanpassen en inzetten op andere takken van ons bedrijf. Wij gaan er keihard tegenaan en hopen ook in deze tijden mooie samenwerkingen en projecten op te pakken.

Zeker omdat wij als conceptontwikkelaars continu bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, kunnen wij vele bedrijven helpen met onze kennis en vaardigheden. Laten we er samen voor gaan!

Voor vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar press@2renterprises.com