Cases concept ontwikkeling

EPP Group

Toekomst Theek5

A Wellness Revolution

Tom Berendsen

Campagne Tempo Team

CDA gemeenteraad

Luzac Breda

Mout Bier

Oxylator ontwikkeling CPR Medical

MediWise E-Learning

SwipeForm

GemeenteMedia

Cases media

Future Talks

BAS Group

Jordan Roy

Culinair Pakhuys

Tijn Trommelen

Mad Hat coffee & bubble tea

Willemsen Sport

Parkeergarage De Basiliek

Registratie Cor Bakker

Sportgala

Rabobank

Hellolaw

NAC

Onze diensten

(markt)onderzoek

De basis van conceptonwikkeling, het introduceren van nieuwe producten, aanpassing van de bedrijfs- en/of marketingstrategie moet altijd onderzoek zijn.

2R Development helpt partners en opdrachtgevers de juiste vragen te stellen en de juiste antwoorden te vinden. We kijken daarbij in- en extern.

We tillen samen met u stenen op waar u normaal omheen loopt.

Strategisch advies

Op basis van inzicht in de markt, het concept of producten en de identiteit van de onderneming en ondernemer geven we waardevol advies.

We hebben een erg brede scope. 2R Development heeft daardoor experts op alle relevante gebieden. Van cijfers tot emotie, we beheersen alle aspecten.

Wij helpen u bestaande markten te optimaliseren en nieuwe aan te boren.

Branding, marketing en sales

De look en feel van een merk zijn bepalend voor haar succes. Maar ook de wijze van promotie en de sales funnel verdienen hun aandacht.

Ons team staat garant voor succes op alle onderdelen. Met ervaring in tal van branches, bij de overheid en in politieke campagnes, leren we je sneeuw te verkopen aan eskimo´s

We laten het niet bij strategie alleen. Ons team van videografen, fotografen, grafisch vormgevers en digital developers zetten woorden om in krachtige content.

Productontwikkeling

Alleen als een product perfect past bij de marktomstandigheden slaat het aan. We voegen de juiste ingrediënten aan een product toe om het klaar te maken voor de markt.

Iedere markt is uniek en wanneer we binnen concepten denken stelt dit vaak specifieke eisen aan de producten. We zijn meester in het in elkaar haken van alle radertjes. Veel van dit werk gebeurt in een discrete setting.