Future Talks

Opdrachtomschrijving

Future Talks is dé netwerkbijeenkomst van Oosterhout. Voor het tweede maal werd dit event georganiseerd door de JCI. Dit jaar samen met Rabobank en de gemeente Oosterhout. Om ook dit jaar een event neer te zetten van hoog niveau, moest er gezorgd worden voor een concept, content en een website.

"The show must go on!"

Hoe hebben we dit aangepakt

Bij het event zijn vele partijen betrokken met verschillende kwaliteiten. 2R werd aangewezen om mee te denken met het concept, het bouwen van de website en om te zorgen voor content samen met Subtiel. 

De website had voorrang. Hierop werden alle sprekers bekend gemaakt en info geplaatst. Samen met Frieke Ontwerpatelier gingen we aan de slag. Hier kwam een sterke one-pager uit. Daarna zijn we voor alle partners aan de slag gegaan met de content, wat moest passen binnen het concept van 100 jaar Wilhelminakanaal en dynamisch moest zijn. Voor de Rabobank en gemeente Oosterhout werden twee films gemaakt in het kader van het kanaal en Future Talks. Sfeervolle dronebeelden werden gemaakt tijdens de show. 

Qua concept voor de show zijn we samen met de organisatie en Theater de Bussel gaan nadenken over de opstelling. Uiteindelijk is gekozen voor een catwalk als het kanaal, met twee tribunes als kades.

Wat is het resultaat

Een spetterende show met onder andere Pieter van den Hoogenband, Dopper, Antea Group en ga zo maar door. De reacties waren wederom positief en lovend.

Meer van ons werk zien?

Blader door al onze case studies