A Wellness Revolution

Opdrachtomschrijving

A Wellness Revolution is een internationaal bedrijf uit Amsterdam gefocust op trainingen en behandelingen in het balanceren van de gezondheid en verbeteren de menselijke conditie. Begonnen als een klein bedrijf was de basis gelegd voor een sterk concept. Om dit door te zetten was een platform nodig voor de cursisten, een nieuwe website en videografie. 2R ging aan de slag met dit concept en de website.

"The greatest wealth is health."

Hoe hebben we dit aangepakt

De huidige website was aan een flinke update toe en een systeem was er nog niet. Samen met onze developer en projectleider zijn we eerst de functionaliteiten gaan schetsen, alsmede de feeling en customer journey. Hier kwamen duidelijke speerpunten uit die samen met de opdrachtgever uitgewerkt werden. De website moest een rustgevende feeling hebben, maar ook de interesse wekken voor een cursus. De cursisten moesten betere service krijgen door middel van een platform waar ze de video’s konden bekijken en konden communiceren met elkaar.

Wat is het resultaat

Het resultaat was een one-pager website met een strak ontwerp, gevuld met zachte kleuren en een duidelijke journey. Daarnaast is deze gevuld met nieuwe media en is er een werkend platform gebouwd voor de cursisten.

Meer van ons werk zien?

Blader door al onze case studies