Cor Bakker

Opdrachtomschrijving

De Vrienden van Theater de Bussel organiseerden een live- uitzending van een show van Cor Bakker. Deze moest live te zien zijn in verschillende verzorgingstehuizen en de kijkers moesten het gevoel hebben in de zaal te zitten van het theater.

Hoe hebben we dit aangepakt

2R is aan de slag gegaan met een meer camera- registratie. Allereerst zijn we de show van Cor Bakker gaan bekijken in een ander theater. Tijdens de show zijn we de hele registratie gaan uittekenen voor de uitvoering in de Bussel.

Met de roadmap voor de show in de hand, is er gekeken naar de benodigdheden om het ultieme theatergevoel na te bootsen. Met in het achterhoofd houdende dat het zicht goed moest zijn en de pauzes meegenomen dienden te worden. We kozen voor drie camera’s en onze regisseur en schakelaar gingen aan de slag met de techniek.

Wat is het resultaat

Een registratie vanuit drie hoeken van het theater, live-gestreamd op grote schermen in de verzorgingstehuizen. Vooraf beelden van de inloop, de show zelf en na afloop de uitloop. Volledig in de huisstijl van de Bussel.

Meer van ons werk zien?

Blader door al onze case studies