Culinair Pakhuys

Opdrachtomschrijving

Voor het Culinair Pakhuys verzorgden wij de content-creatie. Zo maakten wij de aftermovies en fotoverslagen van hun events. In de content moest duidelijk de stijl, kwaliteit, aandacht voor sfeer en de eindeloze mogelijkheden van Culinair Pakhuys te zien zijn. De content werd gepost op social media.

"I'm on a seafood diet, I sea food and I eat it."

Hoe hebben we dit aangepakt

Allereerst zijn we naar de tekentafel gegaan. Welk concept paste goed bij de opdrachtgever? Met de hoge kwaliteit gerechten en hapjes, de vele mogelijkheden en de strakke service was het Culinair Pakhuys een sterke partij. De video’s moesten fris en strak zijn. Daarom kozen we voor een teamlid die ervaring heeft met deze stijl en zo de hoogste kwaliteit te bieden. Voor de fotografie kozen we een fotograaf die een scherp oog heeft voor sfeer en gespecialiseerd is in food.

Wat is het resultaat

Dit resulteerde in frisse, strakke video’s, waar de kijker wordt meegenomen door het sfeervolle event. Van de keuken tot het laatste wijntje. Hieronder zijn twee van de video’s te zien en een korte sfeerreportage aan de hand van foto’s.

Meer van ons werk zien?

Blader door al onze case studies