MediWise E-learning

Opdrachtomschrijving

De manieren van leren veranderen continu. Vroeger werd alles gedaan met boeken, schriften en pennen, nu is 60% van het lesmateriaal digitaal. Healthcare staat bekend om de snelle ontwikkelingen en de vele innovaties. Helaas nog vaak met onduidelijke E-learnings. Om te zorgen dat medische vaardigheden correct en overzichtelijk blijven, heeft 2R het Digital Learning in Healthcare Innovation Programme opgezet. 

"You can't teach people everything they need to know. The best thing you can do is position them where they can find what they need to know when they need to know it"
- Seymour papert

Hoe hebben we dit aangepakt

In samenwerking met diverse partijen, waaronder artsen, deskundigen en instellingen, zijn wij gaan nadenken over de beste manieren van weergeven. Hoe kan een arts snel zien hoe de handeling correct uitgevoerd wordt en in korte tijd na het bekijken van de video, deze handeling gebruiken.

Na onderzoek was goed te zien dat vele artsen in opleiding steeds meer Google- wise werken. Vaardigheid zoeken, scannen (hebben het al eens gezien), analyseren en toepassen.

Deze kennis hebben wij verwerkt in een digitaal systeem en model. Dit systeem is beschikbaar in diverse talen.

Wat is het resultaat

Het eindresultaat is een digitaal systeem met interactietool. De content is overzichtelijk en snel te bekijken. Door het tree- systeem toe te passen kunnen gebruikers snel stappen bekijken en opzoeken. 

Meer van ons werk zien?

Blader door al onze case studies